Brunnsvik Creative Music

brunnsvik-boomtown

Band & Artist

Musiker

Musikpedagog

Projektledare

Musik Grund

Under Brunnsvik Creative Music´s tak ryms fyra utbildningar med olika inriktning. Skolans fokus på musikbransch och närhet till yrkeslivet genomsyrar alla utbildningar. Undervisningen utgår i första hand från afroamerikansk musiktradition. Som deltagare har du oavsett inriktning möjlighet till studioinspelningar, stagecoachning, liveframträdanden, praktik, musikermöten, lärare och föreläsare av högsta kvalitet. Du läser de ämnen som är knutna till just Din utbildning men har även tillgång till individuella val från andra utbildningars ämnesutbud och specialiseringar som exempelvis ljudteknik och improvisation. Här kan Du låta kreativiteten och musikglädjen flöda tillsammans med dina studiekamrater och en kompetent, motiverad och nytänkande lärarkår!

Vi håller till på Wallinskolan 20, mitt i centrala Borlänge – en kommun där musikliv och musikexport länge funnits i fokus. I huset finns toppmoderna replokaler och en inspelningsstudio av yppersta klass. Här finns alla möjligheter för dig som vill nå dina mål och uppfylla dina drömmar!

Som kursdeltagare rekommenderar vi dig att söka boende i Borlänge så att närheten till skolan underlättar för dig att utnyttja våra lokaler och utrustning som du har tillgång till dygnet runt! På skolan finns ett pentry där du på egen hand kan ordna med lunch och middag under dina skoldagar. Kommer du från annan ort, kan du söka studentboende hos kommunala Tunabyggen: 
www.tunabyggen.se/sv/Student/

Här kan du höra något av vad klassen skapat under året.

Vad säger tidigare kursdeltagare?

”Brunnsvik Musik är helt fantastiskt. Dels tycker jag att utbildningen är jättebra för den bidrar till en personlig utveckling, sedan tycker jag om att vara med människor som håller på med musik. Jag tycker om atmosfären jättemycket.”

”Vi vill komma ut med vår musik, vi har precis blivit ett band och vi vill ut och spela och vi vill utvecklas som musiker. Och då är det här stället perfekt när det gäller att göra musik, för man blir väldigt inspirerad av allt och alla.” Hanna Enlöf & Ylva Eriksson (studenter på Brunnsvik under tiden i Ludvika)

”Peppande lärare! Härlig atmosfär!”

”Vill du bli bäst så kan du bli det. Förutsättningarna finns.”